Información
académica

El Grado oficial en Turismo te prepara para un futuro profesional lleno de éxitos. Las asignaturas y profesorado están pensados para que triunfes en el principal sector económico de nuestras islas.

Dr. Héctor F.
Bonet Mari

Profesor indefinido
 
Asignaturas en las que imparte docencia en el año académico actual:
 
  • Anglès I (Curso 1º)
  • Anglès II (Curso 2º)
  • Anglès III (Curso 3º)
  • Anglès IV (Curso 4º)

Currículum breve

Llicenciat en Filologia Anglesa, amb una amplia i reconeguda experiència en el mon del ensenyament, ha dedicat la quasi totalitat de la seva vida de professor a l’Escola de Turisme.

La seva experiència, combinada amb el seu profund coneixement de les llengües germàniques (té també la Certificació Acadèmica del Cicle Superior d’Idioma Alemany, per l’Escola Oficial d’Idiomes de Balears) li permet coneixer a la perfecció el procés d’aprenentatge de l’anglès, coneixement que es reflecteix en les nombroses activitats i exercicis de creació pròpia amb els que complementa la seva feina.

És també, i ha treballat com, guia-intèrpret de turisme en els idiomes espanyol, francès, anglès, italià i alemany. La seva vasta experiència com guia, combinada amb les seves aptituds com ensenyant, fa que sigui el professional idoni per a la preparació de l’alumnat per a les feines d’informació turística i relacionades, com organització d’excursions, rutes, tracte amb el client, etc.